Prispevki

Podelitev priznanj tekmovalnim selekcijam NK Postojna

V sredo, 15. junija, je v Srednješolskem centru v Postojni potekala prva podelitev priznanj NK Postojna in sicer za tekmovalno sezono 2015/2016. Dogodka sta se udeležila tudi predsednik in tajnik Športne zveze Postojna Marjan Nagode ter Tomo Tiringer in postojnski župan Igor Marentič. Predsednik kluba Siniša Šarčević je podelil medalje tekmovalni selekciji, v kateri so igralci ekipe do 13 let, ki so osvojili prvo mesto EPNL Kras. Župan je nato podelil medalje članski ekipi, ki je s sijajno sezono zasluženo osvojila prvo mesto v primorski ligi ter si s tem priborila pravico do nastopa v 3. Slovenski nogometni ligi Zahod.

Podeljene so bile tudi posamične nagrade po letnikih, ki so jih prejeli naslednji igralci:

najboljši igralec 15/16 po izboru soigralcev Fisnik Uzeiri
najboljši igralec 15/16 po izboru navijačev Zlatan Dedić
najboljši igralec 15/16 U19 Albin Velici
najboljši igralec 15/16 U17 Andraž Šabec
najboljši igralec 15/16 U15 Denis Nedić
najboljši igralec 15/16 U13 Alex Petrović

Čestitamo vsem prijateljem NK Postojna, predvsem pa strokovnemu štabu, vsem, ki ženejo postojnski nogomet naprej, staršem otrok, nagrajencem, gledalcem, podpornikom, predvsem pa igralcem. Upamo, da bodo lahko v jeseni tako tekme kot tudi treningi že potekali na stadionu ob postojnski vojašnici, ki jo je v upravljanje Občini Postojna odstopilo ministrstvo za obrambo. Občina je že izbrala vse izvajalce za vzpostavitev mobilnih objektov garderob in sanitarij ter obnove travnate površine igrišča, čakamo le še na premestitev ograje okoli vojašnice, ki bo omogočala prost dostop za vse uporabnike.

Promocijski posnetek si lahko ogledate na tej povezavi, na naši Facebook strani pa si lahko ogledate fotogalerijo s podelitve.

* povzeto po www.postojna.si

Oglasi Ads